Hei! Olen Susanna Timperi, laillistettu puheterapeutti, FM. Olen valmistunut puheterapeutiksi vuonna 1999. Minulla on pitkäaikainen kokemus terveyskeskuspuheterapeutin työstä sekä aikuisten että erityisesti lasten parissa. Vuonna 2014 aloitin ammatinharjoittajana, ja tällä hetkellä työskentelen yrityksessäni Puheen vuoksi Oy:ssä.

Vuoden 2014 alusta lähtien olen toiminut Kelan sopimusterapeuttina. Tämän hetkinen sopimukseni Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapiapalvelujen tuottajana on voimassa vuoden 2023 alusta alkaen. Kelan järjestämän ja rahoittaman vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kuluista ja kuntoutujan etuuksista vastaa Kela. Kuntoutujalla on myös mahdollisuus hakea matkakorvauksia. Kuntoutujan etuuksista voit katsoa tarkemmin https://www.kela.fi. Kelan palvelunumerot ja toimistojen osoitteet löydät osoitteista https://www.kela.fi/soita-kelaan ja https://www.kela.fi/tule-kaymaan

Hoidan myös yksityisesti, vakuutusyhtiöiden ja julkisen puolen maksusitoumusten kautta kuntoutukseen hakeutuvia asiakkaita. Otan vastaan asiakkaita kaikista ikäryhmistä. Terapia toteutetaan suomen kielellä. Tarvittaessa kuntoutujan kanssa käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä (tukiviittomat, kuvat). Käytännön järjestelyissä ym. asioinnissa voidaan käyttää myös englannin kieltä.

Viihtyisät toimitilani sijaitsevat aivan Karhulan keskustassa, hissillisen Eagle-talon 3. krs:ssa. Tarvittaessa avustajakoiran mukaan ottaminen toimitilaan on mahdollista. Teen myös koti-, päiväkoti-, koulu- ja laitoskäyntejä.

Tällä hetkellä ei vapaita asiakaspaikkoja!